Leon

- naturally fast food -


Selv om jeg er i Norge betyr det ikke at jeg ikke kan komme med Londontips.. Så her er dagens tips; sunn fast food hos Leon! Kort forklart kan man vel si at Leon er den sunne versjonen av McDonalds og Bruger King. Alt de serverer er sunt, samtidig som det går under kategorien fast food. Du kan enten velge å spise der, eller du kan ta med deg maten hjem slik som vi gjorde. Restauranten ser, som dere ser på bildene, litt ut som McDonalds for eksempel, så konseptet er veldig likt. Sånn bortsett fra sunnhetsgraden på maten, selvfølgelig..

De har mye fristende på menyen; alt fra hamburgere til wraps til salater. Du kan også kjøpe sunnere desserter her, som brownies og smoothies. Så mye fristende! Natalie valgte en kyllingsalat med chorizo, mens jeg spiste søtpotetfalafel med en slags grov ris og salat. Utrolig godt, begge rettene! Jeg kommer definitivt til å dra tilbake på Leon neste gang jeg vil ha fast food. SÅ mye fristende på menyen jeg vil prøve!


Hvor? Brent Cross Shopping Centre
Hvordan komme seg dit? Undergrunnen til Brent Cross, følg skiltene derfra. 
Andre alternativer? Leon finnes utrolig mange steder i London, blant annet i Carnaby Street,  Regent Street og på The Strand. 
Pris? Ca. 5 pund per rett. 

Anbefales neste gang du er i London!  

Liker

Kommentarer