Leather

At jeg er i høstmodus er ingen hemmelighet, og denne høsten var jeg fast bestemt på å finne en skinnimitert bukse. And I did! Jeg har lett på alle H&M-butikkene i nærheten etter en svart skinnimitert bukse, men da ingen hadde den jeg ville ha i min størrelse måtte jeg nøye meg med denne. Men, jeg syns den er en veldig god erstatter! Den eneste forskjellen er at denne ikke har glidelås og knapp foran, så den ligner i grunn mer på en tights enn en bukse. Men jeg syns i grunn ikke det gjør noe, for jeg har planer om å bruke lange gensere og overdeler over den uansett!

Foran.

Den koster kun 299 kr hos H&M og sitter som et skudd! Jeg har allerede planlagt flere antrekk med den, men noen må vente til jeg er tilbake i London fordi mye av høstklærne mine ligger dessverre der.. Kanskje dere får se et antrekk med denne buksen allerede i dag? I løpet av uken kan jeg hvert fall love!

Glidelåsdetalj på siden.

Bak.

Skinn er jo veldig tidløst og kommer tilbake hver eneste høst, så at jeg ikke har kjøpt en skinnbukse før kan jeg faktisk ikke skjønne. Men dette er tydeligvis høsten for å kjøpe skinnbasisplagg for min del, for som noen av dere kanskje har fått med dere så syr jeg et skinnskjørt om dagen! Gleder meg til å vise frem det også. Skinn ?

Hva syns du om buksen? Skinnbukse - hot or not? :-D

  • Annet

Liker

Kommentarer