Le Pain Quotidien


- my favourite lunch spot in london - 


Da jeg var i Hampstead her om dagen spiste Natalie og jeg lunsj på nesten nyåpnede Le Pain! Dette er en bakerikjede som ligger rundtom i London (og også i USA) som har veldig god frokost og lunsjmat. Tror dette er mitt nye favorittsted i Hampstead, maten var helt nydelig! Dessuten liker jeg konseptet veldig godt; det aller meste de serverer av mat der er sunt og godt for deg. De lager til og med kaker og bakevarer uten mel og med rene råvarer. Hvor kult er ikke det? Man skulle ikke tro det heller, så godt som maten smaker! 

Jeg bestilte kylling tartines, som er brød med masse deilig pålegg på. Brødet var helt himmelsk, og på var det en slags aioli, salat, kylling, sprøstekt chorizo, økologiske egg og tomater. Mmm, og så mye mat det var! Sikker på at jeg kunne delt dette med noen, for jeg spiste ikke opp. Natalie hadde en salat med scampi og avocado, som visstnok var supergod den også. Dessuten har de mange fristende bakevarer der, og man kan også bestille enkle frokostretter som belgisk vaffel, crossaint og yoghurt med granola. Suppene her skal visst også være gode, og det samme gjelder sconsene. For å være helt ærlig, så tror jeg alt er godt her! Neste gang skal jeg kjøpe med meg grove scones hjem, for naaam, de så gode ut. 


Hvor? Hampstead High street, London.
Hvordan komme seg dit? Ta undergrunnen til Hampstead og gå til venstre når du kommer ut. Le Pain ligger 10 meter fra undergrunnen!
Pris? ca 7-10 pund for en lunsjrett, litt billigere for frokostretter.  

Flere som elsker Le Pain? Du MÅ ta turen hit neste gang du er i London! 

Liker

Kommentarer