Layers

Hallo! I dag har det faktisk vært deilig vær i London, så Thea og jeg har vært på nye eventyr, wohoo. Det var på tide! Vi har hatt en superfin og deilig dag ved London Bridge. Det er så utrolig fint der, så først gikk på Borough Market hvor vi spiste god mat (herregud så mye fristende!) og så tok vi bena fatt og bare gikk rundt der. Det er så mange fine gater, restauranter og kafeer, så dit skal vi definitivt spise middag en dag. Plutselig fikk vi øye på favoritt severdigheten vår; nemlig Tower Bridge, så da tok vi noen bilder og satt oss på en trapp og slappet av litt der. Åh, så deilig og koselig!

DIY: skjørt, Zara: skinnjakke, Pieces: skjerf, Clarks: boots, Gina Tricot: skjorte, Vintage Mulberry: veske, Asos: ringer.

Nå står middagen i ovnen allerede, og i kveld skal vi ut på en ny klubb som heter Kitsch. Jeg gleder meg skikkelig, den åpnet i slutten av september, så den er jo nesten helt ny! Også kom biologiboken min på døren i dag, så jeg lurer på om jeg skal få lest litt før kveldens morsomheter. Jeg sliter veldig med biologi, så jeg må bruke litt ekstra tid på det faget i og med at vi skal ha eksamen allerede 10.desember... Hjelp!

Hva syns du om dagens antrekk?

  • Annet

Liker

Kommentarer