lately @christinaparrington

God morgen? Det ble litt dårlig med updates her i går, fordi for å være helt ærlig så sov jeg store deler av dagen. Rakk å se litt på serier og se en gammel One Direction film med Thea (ikke se den btw), og da Stine kom hjem på kvelden satt vi oppe til litt for langt på natt og snakket. Jeg hadde jo sovet omtrent hele dagen, tror jeg sto opp halv 5, haha! Så nok søvn hadde jeg hvert fall fått. Nå er det endelig lørdag og jeg er klar for nye helgeeventyr! Men aller først vil jeg catche opp litt på instagram for dere som ikke følger meg der.

1. Video fra Eiffeltårnet som blinker på kvelden / 2. Favorittsmykket mitt fra Zara / 3. Hjemmelaget müsli, finn oppskriften HER / 4. Video fra klubben Cirque du Soir / 5. Middag på Jamie's Italian med pappa / 6. Flotte Regent Street / 7. Et lite prosjekt jeg har gående, viser mer senere! / 8. En stor pose fra Burberry kom på døren / 9. Stine gjorde dagen min da hun hadde kjøpt min absolutte favorittcupcake til meg forrige fredag.

8. I Burberryposen befant denne kåpen seg / 9. Endelig! Verdens beste frozen yoghurt fra Pinkberry; jordbær og sjokolade med ferske jordbær, crispy sjokoladekuler og kokosflak / 10. Jeg meldte meg på nettenestea og glitter sin konkurranse på instagram med dette antrekket, og JEG VANT faktisk! Utrolig kult å vinne / 11. En regnfull morgen med yoghurt, hjemmelaget müsli og peanøttsmør i sengen med verdens deiligste sokker på føttene / 12. Tower Bridge / 13. Roomie Henriette og jeg på Kitsch på torsdag!

Jeg tror det blir en tur på Brent Cross i dag, og i kveld blir det ut. Lurer på om jeg skal være med Stine og besøket hennes på Joe's for å ta en drink eller to, for jeg vet ikke om jeg er så keen på å go clubbing i kveld. Jeg gjorde jo det på torsdag, og dagen etter blir totalt ødelagt! Har halvveise planer i morgen som jeg både vil og må være litt opplagt til nemlig. Vi får se hva det blir til, men en fin lørdag er jeg uansett helt sikker på at det blir!

Følg meg gjerne på instagram på @christinaparrington, og legg igjen ditt instagramnavn i kommentarfeltet! ?

Liker

Kommentarer