Ladurèe Paris

God morgen! Jeg var helt ødelagt i går etter en vellykket kveld ute på fredag, så da droppet jeg bare blogging. Men nå er jeg tilbake med flere innlegg fra Paris! Har en del å vise frem, så jeg håper dere er klare. Aller først vil jeg vise dere noe jeg fant på Ladurèe, som jeg hadde sett på lenge før vi dro. Og jeg er så glad for at jeg fant den! Jeg elsker virkelig makroner, og Ladurèe sine er favorittene. Så da gikk jeg innom der og kjøpte to makroner, pluss denne fine saken som nå pynter opp nøklene mine.

Stort pluss at man får ting derfra i så fine poser og esker! Jeg er så glad i skjønne innpakninger, det gjør så mye med helhetsinntrykket for min del.

VERDENS skjønneste nøkkelring med Eiffeltårnet, makroner og en slags medalje det står Ladurèe på. Og sløyfe, selvfølgelig. Passer godt at den er rosa, nå som vi er i oktober som er rosa måned, forresten :-) Nøkkelringen finnes i forskjellige farger, blant annet mintgrønn sløyfe og litt andre farger på makronene, men jeg er jo rosa. Det er min farge, så det var ingen tvil! Jeg fant den forresten i en annen butikk også, som solgte masse dill dall, men der var den litt dyrere. Så den burde kjøpes hos Ladurèe!

Hva syns du om nøkkelringen?

  • Annet

Liker

Kommentarer