La Tasca

God morgen! 

Dette har jeg helt glemt å skrive om, så her kommer det. I dag vil jeg tipse dere om den spanske tapasrestauranten La Tasca som er en del av St. Christophers Place i sentrum! Det er et par uker siden Stine og jeg tok middagen her, men jeg får vann i munnen av å tenke på maten der. Naaaam!

Veldig spansk sted, jeg følte veldig at jeg var i Spania da vi satt der på fortauet og hørte kelnerne snakke spansk. Åh, jeg elsker Spania og spansk mat!

 

Valget vårt falt på patatas bravas, chorizo, spanske kjøttboller og hvitløksbrød. Vi fikk beskjed om to retter per person, men vi kunne fint spist litt mer selv om vi ble sultne. I tillegg til dette koste vi oss med et par glass med vin i London-solen.

 

De har satt opp masse bord bortover fortauet, men du kan også velge å sitte inne. Vi satt ute, inn mot veggen til restauranten, under varmelamper. Men om sommeren trengs jo ikke det! Her ligger forresten restaurantene som perler på snor, så jeg anbefaler alle som er på jakt etter en restaurant å gå hit :-)

Naaaaam!

Where? 30-34 James Street, W1U 1ER. 
How to get there? 
Nærmeste undergrunn er Bond Street. James Street ligger litt opp mot Marble Arch; gaten nedenfor Selfridge's.
Prices? Ca 5-6 pund per tapasrett.

Dette er forresten en kjede som finnes flere steder i både England og London! Jeg anbefaler alle som er i England å ta turen hit. De har ikke bare tapasretter, men også andre spanske spesialiteret som paella. Og prisene var helt greie! Kjempegod stemning der med kelnere som snakker spansk og følelsen av å være i Spania elsker jeg.

Har du vært på La Tasca før? 

 

- C

Liker

Kommentarer