La Locanda

God morgen, god mandag og god ny uke! Jeg vil begynne uken med å tipse dere om den superkoselige italienske restauranten Thea og jeg spiste på på lørdag. Har dere hørt om Heddon Street? Det er en sidegate fra Regent Street som bare har restauranter. Genialt! Jeg har nemlig vært der en gang før, men denne gangen ville jeg ta med Thea på Strada. Der var det dessverre helt fullt, så da måtte vi tusle videre og valget falt på La Locanda som ligger i samme gate.

Det er en ganske liten restaurant, spesielt i forhold til de andre på Heddon Street som er veldig store, men den er skikkelig koselig og jeg følte et øyeblikk at jeg faktisk var i italia. Og det er jo et pluss i boken! Menyen var heller ikke så stor, men de hadde selvfølgelig både pizza og pasta, samt noen andre retter.

Thea og jeg delte en pizza, og det var helt perfekt mengde! Vi hadde noe så spennende som en pizza med bare salami, hehe, men den var kjempegod! Tynn bunn og velsmakende salami på toppen, da er jeg fornøyd.

Siden vi delte hovedretten, måtte vi jo ta en dessert også! Jeg hadde en nougat is med krem og hasselnøtter på toppen, mens Thea hadde sitronsorbet. Skikkelig gode begge to, men min var så mektig at jeg ikke klarte å spise halve engang! Veldig rar konsistens på den også; nesten som en blanding av pudding og krem, men så var det is i den også.

Hvor? Heddon Street.
Hvordan komme seg dit? Undergrunnen til Oxford Circus, gå nedover Regent Street og så er Heddon Street en av sidegatene på høyre side når du går mot Piccadilly Circus.
Priser? Jeg syns det var ganske gode priser her! I underkant av 10 pund for en hovedrett, 2 pund for brus og 5.50 pund for alle desserter.

Jeg kan anbefale denne koselige restauranten hvis du vil få en følelse av at du er i Italia, hvert fall! De ansatte der stresset veldig rundt og var ikke sånn superhyggelige, men det var kø om å få bord fra vi kom dit til vi gikk et par timer etterpå, så det var tydeligvis en travel kveld på en populær restaurant.

Har du spist her før, eller andre steder i Heddon Street, kanskje?

Liker

Kommentarer