Kyoto Garden

God morgen! Gøy å se at så mange nye har tittet innom her via bloggene til June og Julia, takk til dere jenter, og hei til alle nye lesere :-D Håper dere vil fortsette å følge med! Tenkte jeg skulle dele noen bilder med dere fra da vi var i Kyoto Garden på søndag. Selv om det regnet hunder og katter, så fikk jeg knipset noen kjappe bilder av den utrolig fine hagen som ligger i Holland Park. Det er en japansk hage, som navnet tilsier, og er en liten del av parken Holland Park. Veldig liten hage, men utrolig fin og sjarmerende!

Jeg kan faktisk ikke tro at denne vakre perlen ligger midt i den travle storbyen London. Hit MÅ dere ta turen om dere er i byen! Man trenger ikke å sette av så lang tid for å gå her, for det er virkelig lite, men det er utrolig deilig med et lite avbrekk fra alle menneskene i Oxford Street. Dessuten er resten av Holland Park veldig fint (kommer et innlegg om det senere) og området som også heter Holland Park er utrolig flott. 

Jeg kan tenke meg at hagen er om mulig enda finere om sommeren, men sjekk alle de flotte høstfargene! Åh, jeg smelter. Midt i hagen er det en dam med fisker, en foss og ellers er hagen på en måte rundt denne parken. Det kjipe her er at det ikke er lov til å gå på gresset, så det er lagd en slags sti man skal gå rundt i hagen på. Kjedelig, men sånn er det bare. Man kan riktignok gå over vannet på den stenbroen dere ser ved fossen der! 

Hvor? I parken Holland Park i Notting Hill.
Hvordan komme seg dit? Ta undergrunnen til Holland Park og finn parken. Derifra står det skiltet til Kyoto Garden.
Pris? Både hagen og parken er gratis å gå inn i! 

Noen som har vært her? ? 

Liker

Kommentarer