Kveldens antrekk 3.august

To antrekk på èn dag er jammen ikke ofte! Hehe. Men jeg ville pynte meg litt mer da jentene kom over for tapas i går kveld, så da fikk jeg endelig tatt i bruk denne fine kjolen min fra Sheinside som jeg fikk for en stund tilbake. Den er så utrolig fin! Dere husker kanskje at jeg har brukt den som skjørt i et tidligere antrekk? Jeg elsker den! Og endelig har jeg fått til å lage krøller jeg er fornøyd med på dette "korte" håret mitt. Jeg har liksom ikke syntes at det har blitt noe særlig fint, men disse er gårsdagens (altså fra fredag), og da er krøllene alltid mye finere, er dere ikke enig?

Sheinside: kjole, Nelly: sko, Mulberry: veske, Glitter: ringer, Asos / Carrooco.se: smykker.

Jeg gikk til innkjøp av disse ringene for hele 20 kr på Glitter i går! Jeg syns sånne ringer er så fine, men fant ingen på H&M som passet øverste leddet på mine tynne fingre, så da Silje tipset om disse på Glitter tok jeg en tur dit. Det er egentlig èn ring med noe pynt på, egnet for barn, men jeg tok av pynten og da passet de perfekt på fingrene mine. Finnes i både gull og sølv, og 20 kr for disse fem ringene er jo superbillig! Syns det er så fint og minimalistisk, jeg.. Hva syns dere?

Forresten, hva skjer med kommentarene deres for tiden? Jeg ser jo at dere titter innom selv om det er sommerferie, men ingen kommentarer?! Kom igjen da folkens, hihi.. ?

- C

  • Annet

Liker

Kommentarer