Krise

HJELP, min mest trofaste venn, macen, har dødd! Da jeg kom hjem fra jobb i går og hadde planer om å skrive blogginnlegg, se tusen episoder av Scandal og redigere bilder, så ville den ikke skru seg på :-( Det som mest sannsynlig har skjedd er at batteriet er ødelagt, den tar ikke til seg strøm og i og med at den er ladet ut får jeg ikke skrudd den på. Ord kan ikke beskrive hvor lei meg jeg ble i går, sliten og ville bare kose meg på macen min! Buuuuh.. Men den er levert inn til reparasjon, noe som dessverre kan ta opptil to uker. Utrolig kjedelig, jeg håper bare de redder den så jeg ikke mister alle bildene mine osv.

Nå som jeg jobber så mye så har jeg ikke tid til å knipse nye bilder og skrive masse innlegg hele tiden, derfor har jeg spart opp en del bilder som jeg har tatt for en stund siden til å publisere fremover nå. Dessverre har jeg disse bildene kun på macen min som nå er på rep, så derfor har jeg ingen bilder å stille med, og derfor ingen innlegg å stille med. Fryktelig kjedelig, men derfor må jeg nesten se meg nødt til å ta en pause fra bloggen mens macen blir frisk hos Humac. La oss krysse fingrene for at den faktisk blir frisk og rask igjen, slik at jeg får delt alle disse bildene med dere om en - to ukers tid!

I mellomtiden kan dere følge meg på instagram: @christinaparrington, så lover jeg å oppdatere med en gang macen har kommet trygt hjem til meg igjen.?

  • Annet

Liker

Kommentarer