Klar for 2014 med ny almanakk!

Dere husker vel at jeg hadde en konkurranse for litt siden hvor du kunne vinne en almanakk fra Personligalamanakk.com? Jeg fikk lage meg en ny en jeg også, den ble sendt til Norge og da mamma og pappa kom på tirsdag, hadde de den med til meg! Jeg har hatt almanakker fra Personligalmanakk.com de to siste årene nå, så det var ingen tvil om at jeg ville ha enda en herfra. Jeg er så fornøyd, og jeg syns de blir så fine! Hadde jeg ikke fått denne sponset, hadde jeg allikevel bestilt meg en ny en herfra, for å si det sånn.

Denne gangen valgte jeg et bilde av meg selv på forsiden *hehe*. Den forrige almanakken min hadde jeg en kollasj med Londonting og jentene fra London, mens året før hadde jeg en kollasj med venninnene mine fra Norge, så nå følte jeg at det var på tide med en litt egoistisk en! Jeg liker jo disse bildene Samira har tatt av meg veldig godt, så jeg syns den ble veldig fin.

På baksiden har jeg sneket med et bilde av One Direction?

Og quoten på første siden inni almanakken er også One Direction! Noen kjenner den kanskje igjen fra det nye albumet? Elsker det refrenget :-D Ellers har jeg det fulle navnet mitt, telefonnummeret mitt og universiteter jeg går på. Jeg ville ikke skrive adressen, i tilfelle jeg skal flytte etter sommeren. Jeg har ingen planer om det altså, men det kan jo hende vi ikke vil bo i dette huset lengre når den tid kommer.

Slik ser almanakken min ut inni. Jeg har fargekoder på alt jeg skriver inni der; alle fagene har sin egen kode, generelle skoleting er med rødt og morsomme ting / fritid er med rosa. Ellers har jeg valgt kalender over 2013 og 2014, samt linjerte sider bakerst i boken. Perfekt for meg som elsker å skrive lister!

Det flotte med Personlig Almanakk er at du kan bestemme når den skal starte, så varer den ett år fra den måneden du velger. Min gamle går ut i slutten av desember, men i stede for å starte min nye da, valgte jeg å starte den i september 2013. Grunnen til det, er at jeg ville ha med hele skoleåret i èn bok. Jeg syns det ble så surrete å ikke ha det, mens andre vil kanskje ha kalenderår istede for skoleår. Derfor er det jo perfekt at du kan velge selv!

Hva syns du om den nye almanakken min?

  • Annet

Liker

Kommentarer

Related posts