Kitsch

OBS! Kitsch har nå lagt ned.

Nå har jeg mange Londontips på lur, så jeg håper dere er klare! Vil minne dere på at jeg har en side som heter Londontips under headeren min, som du kan finne HER. Her legger jeg ut mine beste tips til ting du kan gjøre, spise, se osv i denne fine byen, så det er verdt å ta turen dit hvis du noen gang skal til London.

På torsdag testet vi en ny klubb som åpent for bare noen få uker siden; Kitsch. Den ligger i Mayfair, ikke langt fra Regent Street og Piccadilly Circus (OBS: de har fått nye lokaler nå, men ligger ikke langt unna sine gamle lokaler). Dette er en members only club, så såvidt jeg vet må du stå på en gjesteliste for å komme inn. Dessuten er det 21 års aldersgrense her, men står du på gjestelisten er ikke dette noe problem. Vi var en gjeng som dro ut hvor bare to av oss var 21 år, og resten kom inn de også. Vi ankom klokken 11 da det åpnet og var noen av de første inn, så da knipset jeg noen bilder før det fylte seg opp. Derfor ser det helt tomt ut her, haha.

Denne klubben er veldig liten i forhold til mange andre jeg har vært på, men jeg syns egentlig det var helt greit. Det var mange bord her i forhold til hvor lite lokalet var, og ikke et spesielt stort dansegulv, men det gjorde heller ikke noe.

Where? 29 Old Burlington Street, W1S 3AN (OBS: de har flyttet klubben, så denne adressen stemmer ikke).
How to get there? Nærmeste undergrunnstasjon er Piccadilly Circus, men Green Park og Oxford Circus er også nærme. Dette er på en måte en sidegate til Regent Street.
Prices? Med promotør kom vi inn gratis, og siden det er helt nytt vet jeg faktisk ikke hva prisene på noe er der.

Det er et litt annerledes og rocka sted, men jeg ble positivt overrasket over musikken. Den var skikkelig bra, og da er jeg fornøyd! Stedet fylte seg virkelig opp på kort tid, så selv om vi var der på en torsdag, er det tydelig at det har rukket å bli populært på den korte tiden det har vært åpent.

Noen flere som har rukket å dra på Kitsch allerede? :-)

Liker

Kommentarer