Kimono

primark: kimono, topshop: kjole, zara: boots, vintage mulberry: veske, daniel wellington: klokke, edblad: armbånd, &other stories: sunnies.

Åh, jeg må innrømme at det faktisk er ganske gøy å være tilbake med bloggen! Jeg var visst langtifra ferdig med dette, og det var ekstra gøy å ta antrekksbilder og bli så fornøyd med bildene. Flinke roomie Thea som alltid stiller opp? Dette antrekket er fra fredag; da gikk vi til Brent Cross i solskinnet, shoppet litt og satt oss på Claddagh for en drink. Ah, vår i London er virkelig noe for seg selv! Senere den kvelden dro Thea, Henriette og jeg på Libertine, som var helt ok, men vi hadde det kjempegøy sammen vi hvert fall. I går var vi på Radio Bar for pre-drinks igjen, før vi dro på Project. Same old, same old, every Saturday!

Nå i dag har jeg litt lyst til å ta meg en tur ut og finne på noe, men jeg har ikke bestemt meg for hva enda. Enten blir det en tur til sentrum for å gå på Oxford Street og Carnaby Street, eller så tusler jeg bort på Brent Cross igjen for å prøve joggeskoene fra forrige innlegg *hehe*. Finværet i London må hvert fall nytes, for det er absolutt ikke et selvfølge at det varer evig, så i ettermiddag / kveld skal vi på grilling hos Filipe. Åh, det gleder jeg meg til, han bor i vakre Notting Hill! Det blir utrolig deilig å sitte ute med deilig grillmat.

Ha en strålende søndag!
Hva syns dere om antrekket?

  • Annet

Liker

Kommentarer