Kardashians for Lipsy

Hei og hopp og god lørdag! I går var vi ute igjen, denne gangen på Project, og jeg har vært så sliten at jeg ikke har orket å oppdatere dere før nå. Men det tyder jo bare på en bra kveld, gjør det ikke? Henriette og jeg tok med oss Ane og Karen i går, og det var kjempekoselig å møte de! Er så gøy når folk jeg leser bloggen til flytter til London, så da måtte vi jo dra ut sammen. Håper på å gjenta det til neste uke, jenter! Forresten så opptrådde Storm Queen på Project i går, de som har sangen Look Right Through vet dere? Søk på den på YouTube, du har garantert hørt den! Veldig gøy at de var der, og egentlig slapp de ikke inn folk på gjesteliste/med promotør i går, men vi kom inn allikevel ved hjelp av promotøren vår, vi!

Før vi dro ut i går, tilbragte vi store deler av dagen i Camden, for Khloe Kardashian tok nemlig turen! Hun skulle ha fan signing i forbindelse med samarbeidet mellom Lipsy og Kardashian Kollection. Har dere sett kolleksjonen? Jeg syns det var MASSE fint, sikler spesielt på en veske, men jeg har jo shoppestopp. Uansett, vi kom dit rett før hun ankom og sto i kø sammen med en god del andre mennesker. Etter nesten to timer ute i kulden (ja, det var faktisk sykt kaldt) kom vi helt foran i køen og da sier vakten at vi ikke kommer til å komme inn, fordi Khloe måtte dra. Fy søren så utrolig kjedelig.. Fikk et lite glimt av henne da hun gikk ut, men hun var ganske kjapp med å hoppe inn i bilen. Veldig skuffende, i og med at vi trodde vi kom til å komme inn og faktisk hilse på! Vi var heller ikke klar over at hun bare skulle være der i halvannen time. Men men, bra at jeg ikke er sånn superfan!

Noen jeg derimot er fan av, som dere sikkert vet, er One Direction. Her om dagen ble det lagt ut 100 billetter til en boksignering de skal ha på mandag, og gjett hvem som fikk tak i billetter!! Så Thea og jeg skal faktisk møte de på mandag, æææh, jeg gleder meg SÅ MYE :-D Håper og regner med at det blir en større opptur enn "møtet" med Khloe, hehe. Forresten så skal jeg selge to billetter til One Direction sin konsert på Wembley i London lørdag 7.juni! Høystbydende over 700kr per billett, så send meg mail på tha_christina@hotmail.com med bud og / eller for å få info om plasser osv. Det er sitteplasser :-)

Nå skal jeg catche opp på litt serier og bestemme meg for hva jeg skal i kveld! Thea og Helena skal sjekke ut en ny klubb som har åpent der Movida var, men jeg er veldig i tvil om jeg skal være med altså. Sofaen frister skremmende mye i kveld, så jeg tror det blir det.

Håper alle får en fin lørdagskveld! Hva gjør du denne lørdagen? :-)

Liker

Kommentarer