Justin Bieber at the O2!

Hei!

Nå tenkte jeg at jeg skulle dele noen bilder fra Justin Bieberkonserten med dere :-D De fleste bildene ble fryktelig dårlige, men husk at de er tatt med iPhone i en ganske mørk arena. I tillegg ødela lyskasterne veldig; man ser han omtrent ikke på mange av bildene.. Vi derimot, så han kjempegodt gjennom hele konserten! Vi satt på venstre side (hans høyre) på level 1, som var sykt bra plasser! Vi kunne nesten ikke tro våre egne øyne da vi så hvor nærme vi faktisk var scenen, haha.

Oppvarmingen var kjempebra syns jeg. Jaden Smith, Cody Simpson og Carly Rae Jepsen sang noen sanger hver og publikum tok jo av allerede da! De var kjempeflinke alle sammen :-D

Jaden Smith

Disse bildene ble helt sinnsykt dårlige.. Men det er altså han på scenen, haha! Han er jo så skjønn, og jeg ble helt satt ut over hvor stor han har blitt, jeg. Will Smith var også tilstede, så det var jo litt kult. Jaden sang selvfølgelig på Never Say Never sammen med Justin, i tillegg til oppvarmingen sin.

Cody Simpson

Jeg hadde aldri hørt om Cody Simpson før, men han var jo flink! Jeg skjønner at dette slår an hos de som er blodfans av Justin Bieber, for han er jo veldig sånn.. Danser og synger og ja. Samme type musikk og alt. Flink gutt :-)

Carly Rae Jepsen

Åååh, my girl! Hun var så flink :-D Jeg elsker Carly, så det var supergøy at hun varmet opp. Og jeg ble bare litt misunnelig da fire jenter ble plukket ut til å stå på scenen med henne under Call Me Maybe.. Buuuh. Litt skuffende at hun og Justin Bieber ikke sang Beautiful sammen, den sto jo faktisk på set listen.

Justin Bieber

Så kom Justin på! Det tok helt av i det han kom på scenen, jeg har aldri hørt noe lignende.. Jeg har det på film, faktisk har jeg 13 klipp og Stine har 16 klipp som skal settes sammen til en video fra kvelden. Håper på å få lagt den ut her!

Ikke alle bildene ble like bra, men man ser jo faktisk at det er han, haha. Jeg syns konserten var kjempebra! Bortsett fra da han omtrent kollapset på scenen, som sikkert alle har fått med seg? Uff, han var borte i sikkert 20 minutter før manageren kom på og fortalte at Justin slet med pusten og lungene, men at han ville fullføre showet før han dro på sykehuset. Så da kom han ut og sang de tre siste sangene!

Hvis det er noen tvil, tok han av seg skjorten på de to bildene til høyre her, hehe.. Dette var avslutningen, og du kan tro at publikum gikk i taket! Wæææh sier bare jeg.

Jeg syns konserten var superbra alt i alt, og absolutt verdt det! Gøy å få oppleve fansen på nærthold, jeg kan love dere det var helt vanvittig mye skriking og tårer, haha. Stine og jeg var helt sjokkerte.. Absolutt en opplevelse for livet!

Skal noen av dere på konserten hans i Oslo da? :-D

- C

Liker

Kommentarer