Julemiddag i Sjømannskirken

God morgen! Jeg tok meg en liten pause i går, fordi jeg var litt sliten etter fredagen, og fordi jeg brukte store deler av dagen på biologi. Det skal jeg i dag også, men jeg er klar med noen innlegg allikevel! På fredag arrangerte Sjømannskirken og ANSA julemiddag for studentene i London, så Stine og jeg tok turen. Dere vet jo at jeg elsker julen, så jeg er med på alt som er julerelatert. Dessuten er jeg alltid klar for god mat, god stemning og hyggelig selskap. For ANSA-medlemmer var dessuten middagen gratis, og ellers kostet den 20 pund.

Skikkelig julesteming med fint pyntet bord, røde servietter, julesanghefter og selvfølgelig JULEBRUS! Man kunne kjøpe det i "kiosken", ellers fikk man bare vann til maten. Jeg kjøpte selvfølgelig to flasker julebrus og koste meg ihjel, til tross for at favoritten min egentlig er Hamar Julebrus. Men julebrus har aldri smakt bedre, og jeg gleder meg veldig til å komme hjem til favoritten den 16.desember, da drar jeg hjem på juleferie.

Et desperat og dårlig forsøk på å ta bilde av maten før noen begynte å forsyne seg, men se så mye godt da. Ribbe, poteter, medisterkaker og surkål.

Haha, jeg elsker saus? Jeg er vant til vanlig brun saus til julemiddagen, men denne smakte mer som en slags fløtesaus. Utrolig god hvert fall! Poteter med saus på er alltid en slager hos meg *hehe*. Ribbe med svor og medisterkaker smakte også veldig godt, selvfølgelig.

Jeg var forberedt på riskrem til dessert, men i stede fikk vi en slags mousse av sitron. Den var veldig god da, det skal sies!

Jeg syns selve Sjømannskirken var skikkelig fin, og det var en veldig koselig middag. Jeg følte liksom at jeg var en del av noe.. ANSA London er jo så utrolig flinke til å sette i stand arrangementer for oss studenter i London, og Sjømannskirken holder også arrangementer med jenve mellomrom; som middager, open mic nights, quiz osv osv. Trine Skei Grande (leder for Venstre) var også på middagen, faktisk! Hun var i London på offisielt oppdrag og tar visstnok alltid kontakt med ANSA for å høre om det er muligheter for å møte norske studenter der hun er på reise, så da passet det jo perfekt at julemiddagen var akkurat da hun kom. Veldig hyggelig og morsom dame!

Jeg kan anbefale alle mine lesere som studerer i London å være med på julemiddagen til neste år altså! Det var skikkelig koselig og jeg vil definitivt gjøre dette til en tradisjon de kommende årene jeg skal tilbringe i London. Noen ganger er det hyggelig å være med nordmenn og være skikkelig norsk i utlandet. På Sjømannskirken kan man forresten også kjøpe norsk mat, så det var det mange som utnyttet seg av! Mye godt, men jeg er så heldig at jeg hadde med meg en del, og i tillegg får besøk av mamma og pappa på tirsdag som kan ta med til meg. Det er jo selvfølgelig ganske dyrt å kjøpe norsk mat her :-)

Var noen av dere der? Har dere vært på noen julearrangementer allerede, julebord kanskje?
Jeg er UTROLIG klar for adventstiden nå, og ønsker 1.desember hjertelig velkommen?

Liker

Kommentarer