Julegrantenning på Trafalgar Square

God morgen og god fredag! Helg for noen, men ikke for meg som har eksamen rett rundt hjørnet. Thea og jeg har allerede satt oss godt til rette ved stuebordet og skal gå gjennom alt stoffet for å plukke ut det aller viktigste. Det nytter ikke å pugge på over 90 sider med notater.. I går derimot, tok jeg meg en liten pause for å ta med mamma og pappa en tur til sentrum! Vi gikk først litt på Oxford Street blant alle menneskene og fikk kjøpt litt juletrepynt, før vi satte kursen mot Trafalgar Square.

Hvert år mottar London et juletre fra Norge som takk for britisk gjestfrihet og hjelp under andre verdenskrig. Jeg var så lei meg for at jeg ikke fikk meg med tenningen av dette i fjor, fordi jeg var i Norge på det tidspunktet, så i år måtte jeg bare få det med meg! Det var massevis av mennesker, og selvfølgelig mange nordmenn. Vi sto litt langt unna, så vi fikk ikke med oss talen og sangen, men det var veldig hyggelig og veldig fint allikevel. Nå er det virkelig jul her i London!

Var noen av dere der i går?
Hører forresten at det er snøstorm flere steder i Norge? Her er det bare iskaldt, men ikke noe snø å se! Send litt hitover da, dere :-D Hihi!

Liker

Kommentarer