Jamie's ItalianGod morgen! ENDELIG et nytt Londontips, har dere savnet det? Jeg gleder meg til å dele flere med dere, men først til dagens tips: Jamie Oliver sin restaurant i Covent Garden som heter Jamie's Italian. Denne restauranten (og flere av hans) ligger rundtom i hele London, og jeg har vært på den i Oxford tidligere, og nå i Covent Garden. Jeg syns maten er supergod, og dessuten liker jeg Jamie Oliver så godt. Han fremmer sunn(ere) og billig mat, så jeg syns prisene er ganske gode her i forhold til andre superkokker sine restauranter. 

Jeg vil påstå at dette er en litt annerledes italiensk restaurant, da det ikke er noen pizzaer på menyen. De har derimot pasta, ravioli, risotto og til og med burger, så det er nok å velge i! Det er mye sjømat, dessverre for min del (jeg spiser ikke det), men for de som er glad i det vil jeg tro at menyen er himmelsk. Allikevel var det ikke noe problem å finne noe jeg ville ha, for det er mye som frister her.

Pappa hadde krabbebruschetta til forret, mens jeg hadde diverse italienske brød med olivenolje og balsamico. Det var skikkelig godt!

Hovedretten min ble en tagliatelle bolognese, som er kjempegod. Hele retten blir litt mer spennende med bittesmå krutonger strødd på toppen! Hamburgeren og "funky fries" kan visst også anbefales for de som er glad i det.

Restauranten er veldig stor og koselig, og tydeligvis populær! Den var full på søndag, men fordi vi bare var to fikk vi bord relativt fort.

Where? 11 Upper St. Martins Lane, London, WC2H 9FB (Covent Garden). 
How to get there? Ta undergrunnen til Leicester Square eller Covent Garden. Førstnevnte er nærmest. 
Prices? Hovedrettene ligger på ca 10 pund, men du kan velge en "liten" variant til en litt billigere penge!

Anbefales på det sterkeste, jeg skal hvert fall tilbake!

Har du vært på noen av Jamie Oliver sine restauranter?  

Liker

Kommentarer