Issues

God mandag! Jeg er trøtt som vanlig, men veldig klar for en ny uke nå. Det er litt deilig å ikke ha så mye skolearbeid hengende over skuldrene, så jeg håper på å få gjort litt mer enn vanlig denne uken. Jeg vil ut og oppleve noe nytt med London i løpet av uken hvert fall, og ellers har jeg satt meg noen andre mål også: spise ordentlig middag hver dag og planlegge måltidene, handle litt mer strukturert så jeg slipper å gå på butikken hver dag, teste ut noen nye juiceoppskrifter og få unnagjort litt bloggarbeid jeg har utsatt lenge (oppdatere London tips siden blant annet).

Jeg vil forresten også vise dere dette dekselet som dumpet ned i postkassen min her om dagen! Jeg elsker sitatet, syns det er så morsomt, også liker jeg ekstra godt at dette er helt hvitt med rosa skrift på. Det gjør det litt mer "meg" enn de som er med svart skrift. Jeg elsker jo rosa, vet dere? hihi!

Nå står en liten powernap på menyen her, og så er det tilbake på universitetet etterpå! Skal prøve å endelig oppdatere med et antrekk igjen i løpet av dagen også, det begynner å bli noen dager siden sist.

Hva syns du om dekselet?
Og har du satt deg noen mål for denne uken? Del de med meg, da vel!

  • Annet

Liker

Kommentarer