Inspo: it's my birthday!

God torsdags morgen!

Som dere sikkert vet (..) har jeg bursdag snart, og 9.mars skal jeg feire bursdagen min med masse fine mennesker i London. Vi skal bare ha pre-drinks hos oss før vi skal dra ut, men jeg har så lyst til å gjøre litt ekstra ut av dekorasjonene akkurat denne kvelden. Vi har jo hatt pre-drinks i leiligheten mange ganger før, men da har vi bare satt frem kopper, poppet popcorn og laget en bolle med punsj. Nå vil jeg pynte litt, slik at man faktisk ser at det er min bursdag (stikkord: rosa)! Så nå har jeg funnet litt inspirasjon på weheartit..

Jeg vil definitivt ha rosa ballonger, fine kaker (tror det blir hvite og rosa cupcakes), popcorn er et selvfølge og glass med rosa sukker i kanten. Vi snakket om å lage tequilashots med salt i kantene, kanskje det blir rosa salt? Eller champagneglass med rosa sløyfer på og rosa sukker i kantene?

Planen er å bruke spisestuebordet vårt til kaker, drinker osv, akkurat som på bildet over. Masse godsaker, som cupcakes, punsj, diverse snacks og kanskje noen morsomme jelloshots? Også vil jeg ha masse pynt hengende fra taket!

Stikkordet her er selvfølgelig rosa, for hallo.. Det er en jentebursdag. Og det er ikke hver dag man fyller 21! Jeg elsker å dekorere og styre med sånne ting, så det hadde vært veldig gøy å få gjort litt ekstra ut av det. Jeg fikk hvert fall masse inspirasjon av disse bildene, så jeg gikk litt crazy på nett i går og fant såå mye fint jeg vil bestille! Jeg har prøvd å begrense meg altså, I promise..

Ble du inspirert? Og har du noen gode ideer til meg på lager?

- C

Liker

Kommentarer

Related posts