Indisk suppe med kylling

til 2-3 personer: 400 gram kylling, 1 ts salt, 1/2 ts pepper, 2 ss olje, 2-3 gulrøtter i skiver, 1 løk i biter, 1 boks hermetiske tomater, 4 dl kokosmelk, 7,5 dl hønsebuljong (utblandet), 2-4 ss rød karripasta (smak til).

Stek løk og gulrot i en kjele med olje til løken er gylden. Ha over karripastaen og fres i 2 minutter. Bland godt! Tilsett deretter kokosmelken. Dette brenner seg fort, så følg med. Ha i de hermetiske tomatene og kok i 15 minutter. Brun kyllingen i en panne, og krydre gjerne med salt og pepper. Kjør suppen jevn med stavmikser og ha over kyllingent til slutt. Serveres med brød eller rundstykker!

I dag byr jeg på en suppe med litt futt i! Jeg lagde denne for en liten stund siden til Henriette og meg, og den ble veldig god med mye smak av kokos og karripasta. Henriette mente det manglet noe, og da kan du jo selvfølgelig tilsette mer grønnsaker for eksempel, hvis du vil. Jeg er mest glad i en jevn suppe uten klumper, så jeg syns den var god. Veldig mektig pga kokosmelken, da! Kjempegodt med et rundstykke med smør til, mmm.

Del din beste suppeoppskrift med meg!

  • Annet

Liker

Kommentarer