In the spirit of Christmas

God morgen! Det er så deilig å våkne og føle seg bra; i går fikk jeg lest det jeg hadde planer om, skrevet 7 nye sider med notater og ikke minst avsluttet jeg kvelden med tidenes kosekveld med Stine. Aller først dro jeg frem litt av julepynten fra i fjor, og selv om det ikke var så mye, har jeg allikevel litt problemer med å plassere alt i og med at vi ikke har så mye hyller osv i stuen.. Jeg finner nok på noe! Jeg har selvfølgelig lyst til å kjøpe mer julepynt, så jeg lurer på om jeg ikke må gjøre det, hehe. Det er jo så koselig å pynte til jul, selv om vi ikke skal være her i hele julen!

Vi fant oss til rette i hver vår sofa med et godteritapasbord (haha) med alt fra lefser til melkehjerter som tante hadde med til meg, nerds og popcorn. Yum, som vi koste oss!

Og på skjermen rullet verdens fineste julefilm; The Holiday. Jeg får sommerfugler i magen bare jeg hører melodien til filmen, for herregud så fin den er. Jeg kan se den om og om igjen uten å bli lei, og den er et must for meg hver jul. Jeg ELSKER denne filmen og jeg elsker Jude Law (hvem gjør vel ikke det?). Gleder meg til å se den flere ganger, selvfølgelig.?

Så må jeg jo vise frem litt av julepynten jeg har satt frem! Hjertefatet mitt er nå fylt med røde lys, kongler, røde roser, nisser og en søt, liten engel i midten.

Fått opp litt på peisen også; adventslysene våre vi fikk av moren til Henriette og den skjønne planten med julekuler på. Ellers vil jeg bytte ut de hvite stearinlysene med røde, finne litt søt pynt til å henge på kanten og ikke minst skal jeg henge opp julestrømper til oss alle sammen. Vi skal ha secret santa, sånn at alle kjøper gaver til hverandre på en måte, så alle får noe i julestrømpen. Koselig, ikke sant?! Det trenger ikke å være noe stort, men det er alltid koselig å få en liten oppmerksomhet.

Nå i dag er jeg på farten og skal sette snuten mot Selfridge's for å kjøpe en julegave til meg selv fra mamma og pappa, kanskje se om jeg finner litt julepynt og så komme meg hjem for å lese biologi. Det er faktisk alt som er på planen min i dag! Må få lest minst ett kapittel og ta notater fra det, men stort pluss om jeg klarer mer. Dere er sikkert kjempelei av å høre om biologilesingen min allerede, men dere vil ha flere hverdagsinnlegg, og siden jeg leser hver dag.. Ja, da kan det ikke unngås å nevne det! Etter eksamen blir det null biologisnakk EVER, og det skal bli så deilig. Nok om det, nå må jeg komme meg avgårde for ikke å bruke hele dagen i sentrum!

Hvem andre har begynt å pynte til jul og ikke minst se på julefilmer / høre på julemusikk allerede? Jeg er i full sving med å lage meg en julespilleliste på Spotify, hvert fall!

Liker

Kommentarer