I ? Zara Sale

Mandag og back to uni i dag, etter noe som føles ut som flere måneder med juleferie. Det kjennes egentlig ganske greit å være tilbake, sånn bortsett fra at jeg begynte klokken 9 i morges, haha. Jeg funker jo virkelig ikke så tidlig! Uansett, da Stine og jeg var i sentrum på lørdag var vi (dessverre) innom Zara hvor omtrent hele butikken var på salg.. Det må jeg bare si; salget i London i år er helt villt! Det er sinnsykt bra utvalg og veldig gode priser, så jeg kan absolutt anbefale en tur til London for å sjekke ut januarsalget. Kanskje ikke i år, siden salget går mot slutten, men til neste år for eksempel :)

Nude strappy sandals. Dere vet jo by now at jeg elsker strappy sandals, så da jeg fant disse nude måtte jeg bare slå til.

En helt basic grå høyhalset genser. Har cravet en sånn en stund, den passer jo til alt og er veldig deilig å ha når jeg har så mye vondt i halsen.

Lyseblå bluse. Jeg kan ikke tro at denne var på salg! Skal man tro butikkene rett er lyseblå og lyserosa vårens store farger, så jeg skjønner ikke hvorfor de har salg på et plagg i en av de fargene.. Men, da fikk jeg gjort et kupp! Jeg har altfor lite lyseblått i skapet mitt, men det er jo en veldig fin farge, spesielt til blondiner syns jeg.

NÅ er det herved shoppestopp igjen, men jeg har i det minste klart å sikre meg noen fine ting på salg i år. Klarte ikke å motstå det.. Jeg har forresten også kjøpt verdens deiligste sweatshirt fra Hollister på salg, som jeg foreløpig bare har brukt inne, men den er så fin at jeg sikkert fint kunne brukt den til hverdags også for en litt laidback look.

Hva syns du om innkjøpene mine?

  • Annet

Liker

Kommentarer