I have done some shopping..

DETTE INNLEGGET SKULLE BLITT PUBLISERT I GÅR, SÅ BILDENE ER FRA MANDAG.

God morgen! Nå er jeg i Paris (forhåndsskrevet innlegg igjen), og jeg sto faktisk opp halv 4 i natt. Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder fra gårsdagen, samt litt nytt som ble med meg hjem fra Primark. Jeg prøver å holde meg litt i skinnet i år i forhold til shoppingen, derfor var jeg faktisk bare innom Primark og Boots i går, i tillegg til Starbucks da. Men jeg fant jo en del fint allikevel! Jeg hater virkelig Oxford Street til tider, men jeg må innrømme at det var fantastisk å være tilbake. Området rundt Oxford Circus er så fint, såå mange fine bygninger!

Fine statementsmykker. Plexiglass er veldig in i høst, og jeg liker veldig godt fargene på stenene. De skinner så fint i rosa, grønt og blått blant annet! Det andre liker jeg også veldig godt, fint og høstlig! De andre "høstsmykkene" mine er jo grønne og blå, så det passet bra med et rødt.

Strappy sandals. Disse likte jeg veldig godt og var faktisk ganske comfy å gå med! Hælen er heller ikke for høy, så det går faktisk an å gå med de uten å få kramper i føttene. Perfekte til hverdags, og til fest.

Maxiskjørt med splitt. Verdens deiligste plagg må jo være maxiskjørtet! Kan fint brukes på vinteren også, med strømpebukser under. Liker splitten på det, den gjør det litt annerledes. Her ser du også såvidt genseren jeg viser under.

Sweatshirt med "vaffelmønster" på ermene. Min grå sweatshirt fra Topshop er sporløst forsvunnet, så da måtte jeg finne en erstatter mens jeg finner den. Liker at den er litt annerledes med mønsteret på ermene, da blir den litt mer spennende enn en vanlig sweatshirt!

Så må jeg bare nevne at brodern blir 19 år i dag, gratulerer med dagen Fredrik! ?

Hva syns du om tingene jeg har kjøpt?

  • Annet

Liker

Kommentarer