I don't know about you, but I'm feeling 22

Hva har skjedd siden sist? Jeg må faktisk ta en titt på instagramprofilen min, for det er ikke lett å huske uten en blogg å se tilbake på! Jeg har vært på Avicii konsert, festet en del, savnet vofsen min, lagd pannekaker på den offisielle pannekakedagen, levert noen oppgaver på universitetet, fått karakterer jeg er veldig fornøyd med, hatt besøk av mamma og pappa og ikke minst fylt 22 år! Endelig kan jeg synge Taylor Swift sin "22" uten at det blir feil, haha. Jeg fylte på fredag, så helgen har blitt brukt til å feire. Fredagen min startet med gaver på sengen (viser dere hva jeg fikk i et eget innlegg!) før jeg dro for å fylle på vippene mine. Da jeg kom hjem spiste vi bursdagsfrokost med kake, red velvet selvfølgelig, før mamma, pappa og jeg tilbragte dagen i sentrum. På kvelden ble det en supergod middag på Gaucho, og så mett har jeg ikke vært på lenge! Naaaam.

På lørdag var det dags for å feire på ordentlig vis, og vi startet med pre-drinks på Radio Rooftop Bar på ME Hotel. And let me tell you something, det er den fineste utsikten over denne fine byen jeg har sett! Jeg skal fortelle mer om stedet i et eget innlegg, men jeg slenger med et bilde som en sneakpeak over her. Her fikk jeg også kake, hihi, red velvet igjen gitt! Ingen tvil om at det er favorittkaken min. Samt noen Sambuccashots, og jeg var fornøyd og klar for å fortsette feiringen på favorittklubben Project; hvor ellers. Er fikk jeg til og med en liten bursdagshilsen på skjermene, og jeg ble så glad! Elsker å ha bursdag.

Ellers har våren kommet til London, og det var hele 21 grader her i går! Jeg overdriver ikke engang! Herlighet, så utrolig deilig. Solen skinner og jeg blir i bedre og bedre humør for hver dag som går. Denne våren og det fine været gjør virkelig noe med en, og jeg blir mer og mer forelsket i denne fine byen jeg bor i også. London er flott rundt juletider, og ellers også, men om våren og sommeren.. Åh, ingenting er bedre! Denne uken håper jeg på å få nytt finværet litt, så på onsdag har jeg en lunsjdate med Natalie som jeg gleder meg til. Håper bare at solen holder seg her..

Håper det står bra til med alle dere også!
Har dere gjort noe spennende siden sist? Hihi, fortell da vel!

Liker

Kommentarer