Hvordan endre ikonene på docen

Nå skal jeg vise dere hvordan du enkelt kan endre docken på din egen Mac, slik som jeg har gjort! Det er overraskende enkelt, og det vanskeligste her er faktisk å finne fine ikoner, haha. Jeg brukte denne siden til å finne ikonene mine, men du kan også finne og søke på en del fine her. Slik ser docken min ut:

Aller først fjernet jeg de ikonene jeg ikke bruker, ved å høreklikke og velge "fjern fra dock". Da sitter du igjen med de ikonene du vil :-) På den måten syns jeg det var litt lettere å få oversikt.

Så må du laste ned et program som heter Candybar. Last ned gratis HER.

Slik ser programmet ut, og det er her du skal legge inn de nye ikonene dine og bytte ut de gamle. Du skal altså være inne på de samme tingene i programmet som jeg er inne på på dette bildet.

Deretter må du laste ned ikoner. Bare gå inn på en av sidene jeg har linket ovenfor, og last ned de ikonene du ønsker. Etter at du har lastet ned, finner du ikonet i finder og drar det over i Candybar. Slipp ikonet i Candybar, slik at det dukker opp der. Nå har du ikonet i selve programmet, men du må også velge hva du vil erstatte ikonet med.

Jeg vil ha denne cupcaken i stede for App Store ikonet, og drar da cupcaken og slipper den over App Store.

Når du har gjort dette, må du trykke "apply icons", skrive inn passordet ditt og trykke relaunch dock. Dersom det ikke skjer noen endringer på docken din, restarter du bare Macen, så skal alle de nye ikonene være på plass!

Hvis du skulle ønske å få tilbake de gamle ikonene, drar du rett og slett bare det ønskede ikonet ut av programmet, og slipper. Da dukker ditt gamle ikon opp :-) Håper dette var til hjelp, og hvis du lurer på noe er det bare å spørre i kommentarfeltet!

Var dette forståelig?

- Christina

  • Annet

Liker

Kommentarer