How to style: the long cardigan

Som dere vet, så har jeg lite klær igjen her i Norge for øyeblikket, og derfor har jeg brukt de samme plaggene om og om igjen. Jeg har virkelig fått testet min egen fantasi når det kommer til forskjellige kombinasjoner, og to store favoritter i garderoben denne høsten har blitt lange cardigans. Derfor har jeg nå satt sammen et innlegg med forskjellige antrekk med disse lange cardigansene! Rett og slett en liten guide og litt inspirasjon til hvordan å style de.

The basics

Jeg syns disse cardiganene går til absolutt alt, og spesielt setter det prikken over i-en på et ellers kjedelig antrekk. Sånn som dette, for eksempel! Her er det ikke noe hokkus pokkus; bare en jeans, en t-shirt, høye sko og et skjerf i halsen. Passer også perfekt med en skinnbukse, en søt bluse og et statementsmykke for et litt finere og mer pyntet uttrykk.

The printed pants

Ganske likt det første punktet, men med stripete bukser blir antrekket litt mer spennende. Cardiganen er ensfarget, og dermed går den perfekt med bukser med striper og annet print!

The skirt

Min soleklare favoritt denne høsten er lange cardigans kombinert med skjørt. Det er så utrolig fint, kult og ikke minst comfy!

The dress

I likhet med skjørtet, kan du fint slenge denne uten på en kjole. Da blir antrekket litt mer laidback og causal, samtidig som det er fint. Dette er den perfekte måten å dresse ned en kjole på!

Sånn ellers bruker jeg disse cardigansene over så og si alle antrekkene mine, for de er så utrolig gode. Jeg ønsker meg flere, i alle verdens farger! Definitivt høstens favorittplagg i min garderobe, og et genialt plagg kan kombineres med alt annet jeg har. Kan fint brukes sammen med shorts også, spesielt en kul skinnshorts for eksempel. Håper dere fant noen tips her og syns at dette var inspirerende!

Hva syns du om innlegget og antrekkene mine?

  • Annet

Liker

Kommentarer