How to make friendship bracelets

Nå har jeg gjort mitt beste for å prøve å forklare hvordan dere kan lage friendship bracelets helt på egenhånd, både i bilder og tekst. Mønsteret på dette armbåndet heter chevron pattern. Jeg håper virkelig dere forstår hva jeg mener, hvis ikke må dere ikke tvile på å spørre i kommentarfeltet :-D Så skal jeg svare så godt jeg kan!

1. Du trenger seks forskjellige farger, to tråder av hver farge. Jeg bruker broderigarn når jeg lager disse armbåndene, og bruker ca 60-70 cm på hver tråd.

2. Fest trådene i noe, jeg bruker håndtaket på skuffen på skrivebordet mitt. Knyt en knute.

3. Legg trådene i den rekkefølgen du vil ha fargene i, og begynn med den ytterste fargen på venstre side, som i mitt tilfelle er grønn.

4. Lag et fire-tall feil vei, og før den grønne tråden under den rosa tråden, og opp gjennom "fire-tallet".

5. Hold den rosa tråden stramt, mens du knyter den grønne tråden.

6. Du vil da se en liten knute (se på den grønne knuten på den rosa tråden). Lag to slike knuter på hver tråd, veldig viktig! Etter hver knute ser du at den grønne tråden flytter seg et hakk mot høyre, noe som er helt riktig. Gjenta på alle fargene, i dette tilfellet er neste farge gul.

7. Du vil da få dette mønsteret, og den grønne tråden er plutselig i midten.

8. Gjør det samme på høyre side, men motsatt. Denne gangen skal du lage et fire-tall riktig vei, føre den grønne tråden under den rosa og opp gjennom hullet. Lag to knuter også her.

9. Gjenta på alle fargene, på samme måte som på den andre siden, men husk at du må legge fire-tallet riktig vei denne gangen, slik at den grønne tråden flytter seg mot venstre. Til slutt har du to grønne tråder i midten.

10. Gjør som på steg 4, lag et fire-tall feil vei, og lag to knuter for å binde de to grønne trådene sammen. Så begynner du på neste tråd fra venstre, i dette tilfellet rosa, og gjentar med alle fargene helt til du har fått ønsket lengde på armbåndet.

For å avslutte knyter du en knute, og eventuelt fletter de gjenstående trådene slik at du kan knyte de sammen rundt håndleddet ditt. Til slutt kan du jo feste på et par nagler, dersom du ønsker det :-)

Resultat (med nagler):

Håper virkelig dere forsto denne guiden! Jeg har mange flere guider på lur, på andre armbånd. De kommer litt sånn innimellom, men jeg vil ikke publisere alle på en gang, hehe. Det blir fort litt ensformig og kjedelig.

Hva syns du om guiden, og har du noen spørsmål?

- Christina

  • Annet

Liker

Kommentarer