Homemade popsicles

God solskinnsdag! I denne varmen er det ingen tvil om at is er et must, så i dag vil jeg tipse om hjemmelaget saftis. Jeg lager min av ZerOh sin saft med smak av granateple og blåbær, som er min største favoritt. Den er såå god, og ikke minst er dette en sunn saftis som du kan spise mange av med god samvittighet! Ingenting er bedre enn det i denne varmen ?

- zerOh homemade popsicles -

lag saft i en mugge og smak til før du heller over i isformene. tips! lag saften sterkere enn du vanligvis liker, da blir smaken på isen bedre. ha noen friske bær oppi isformene (jeg brukte bringebær), og hell deretter over saften. la stå i fryseren gjerne over natten, slik at de stivner helt. nyt!

Formen er litt bedre og jeg ser frem til å dra på jobb i dag. Når det er sagt, så er ryggen min fryktelig vond etter å ha vært sengeliggende i to dager, så i natt sov jeg veldig dårlig og trodde jeg skulle kaste opp av smerter. Uff, det høres veldig dramatisk ut, men det er veldig vondt. Håper det løsner opp litt på jobb i dag! De to siste dagene har jeg ikke gjort mye fornuftig, jeg har ligget i sengen og sovet, og sett på Scandal stort sett hele dagen. Ikke en eneste solstråle har fått treffe kroppen min heller, men jeg orker ikke sollys når jeg har vondt i hodet. Heldigvis føler jeg meg litt bedre nå, så kanskje jeg våger meg ut en time eller to før jobb!

Har du noen tips til god, hjemmelaget saftis? :-)

  • Skrevet i : Annet

Liker