Holland Park

Holland Park må være ett av de fineste områdene i hele London! Det ligger i Kensington and Chelsea, og de store gatene er så vakre med sine hvite bygninger og overdådige oppganger. En vakker dag, når jeg ikke går på et universitet som ligger så langt unna, skal jeg bo her. Jeg har egentlig bare glemt bort disse bildene, for nå begynner det å bli en stund siden jeg var der, men bedre sent enn aldri? 

I Holland Park ligger det også en gigantisk park med samme navn. Jeg elsker parker, og det er i denne parken at vakre Kyoto Garden ligger. Vi fikk ikke gått så mye i Holland Park, men det jeg så var helt utrolig fint, så hit skal jeg tilbake for å gå flere deilige turer!

Hvor? Holland Park / Kensington and Chelsea.
Hvordan komme seg dit? Ta undergrunnen til Holland Park.
Pris? Parken er gratis, men har åpningstider, så husk å sjekke de før du drar!  

Vakkert, ikke sant? Jeg elsker at London har flott natur å by på også; ikke bare storby liv på Oxford Street! Hampstead Heath er jo ett av mine favorittsteder å gå i London, men Holland Park er virkelig fint det også (litt lengre unna der jeg bor bare, hehe). Om du er i London og har tid, er det virkelig verdt det å besøke en park. Du får opplevd byen på en helt annen måte, og det syns jeg er litt viktig. London er så mye mer enn bare shopping og Big Ben (selv om den er vanvittig fin den også). 

Har du vært i Holland Park før? Eller en av de andre flotte parkene London har å by på? 

Liker

Kommentarer