Hjemmelaget frozen yoghurt

Det beste jeg vet om sommeren må være frozen yoghurt. Det er min største svakhet i London; Pinkberry frozen yoghurt med jordbærsmak toppet med sjokoladecrisp, kokosflak og friske bær. Mmmm.. Jeg fikk skikkelig cravings på det her om dagen, men i stede for å sette meg i bilen og kjøre til 7Eleven hadde mamma allerede tatt saken i egne hender og laget en slags hjemmelaget frozen yoghurt! Det er kanskje det enkleste i hele verden, og er relativt sunt. Håper dere liker disse sommersnacks oppskriftene jeg har delt i det siste :-) Det er jo så mye godt og friskt man kan lage om sommeren!

Du trenger:
Gresk yoghurt
Frosne bær (blåbær, bringebær eller jordbær feks)
Evt. søtning

Bland gresk yoghurt og frosne bær (i dette tilfellet blåbær) godt sammen. Du kan gjerne kjøre det i blenderen også, for en glattere konsistens. Tilsett søtning dersom du ønsker det, men det er ikke brukt i denne oppskriften og det smakte helt fint uten. Oppbevares i plastbeger i fryseren, og spises når den er god og kald. Kan også spises med en gang, men pass på- den smelter fort!

Utrolig god oppskrift! Jeg skal definitivt prøve med frosne jordbær, i og med at det er favoritten min. Også skal jeg prøve å kjøre blandingen i blenderen slik at den bilr fin og smooth. Jeg spiste den bare som den er, men dersom du ønsker å gjøre litt mer ut av det, kan du gjerne servere den som enten kuler i kjeks, eller som softis sprøytet ut av en pose med tipp! Eller du kan selvfølgelig spise den som vanlig frozen yoghurt med valgfri topping som frisk frukt, kokos, sjokolade, nøtter eller annet godteri. Yuuuuum!

Har du prøvd deg på hjemmelaget frozen yoghurt før?
Del gjerne din oppskrift med meg :-D

  • Skrevet i : Annet

Liker