Hey, Sailor!

Det ble som sagt ikke så mye shopping på Zakynthos, men et par Toms har også blitt mine! Jeg elsker disse som er mørkeblå med striper, de er helt perfekte nå om sommeren. Gode å gå i og akkurat casual nok, så disse vet jeg at kommer til å bli mye brukt. Jeg har faktisk brukt de masse allerede! Selv om jeg må innrømme at de ble kjøpt mest fordi jeg trengte noen andre sko da jeg hadde fått gnagsår av alle de jeg hadde med meg, hehe.. Men jeg prøvde å finne noen jeg kom til å bruke senere, så da falt valget på disse :-) Superfornøyd!

- shoes from toms -

Konserten i går var AMAZING, guttene er såå flinke! Sjekk ut instagram @christinaparrington for en liten videosnutt og et bilde av Liam. ? Jeg tok en del bilder og mange av de ble ganske bra, så kanskje jeg deler flere i løpet av dagen også. Vi skal på konserten igjen i dag, noe jeg er superglad for, for den var såå bra! I dag har vi sitteplasser ganske midt foran scenen så vidt jeg har forstått, og etter hva jeg så i går skal de plassene være ganske greie. Gleder meg til å se om de gjør noen endringer fra gårsdagens konsert! Tenkte jeg skulle skrive et innlegg om konsertene i løpet av neste uke, dele litt bilder med dere osv :-)

I morgen tidlig kommer en taxi og henter oss allerede klokken 10, så i dag er siste dagen og kvelden vår i London. Etter konserten skal vi på en liten runde for å si ha det til folk, så det blir nok en emosjonell kveld tenker jeg. Men jeg gleder meg! Savner Project, haha, klubben i mitt hjerte. I går etter konserten måtte jeg nemlig bare dra hjem for å legge meg, bena mine var så vonde etter å ha stått oppreist i 6 og en halv time, og de brenner forsåvidt fortsatt. Men i kveld skal jeg ut uansett- det er jo siste kvelden min her på flere måneder!

Hva syns du om skoene?
Ønsker alle en SUPER lørdag, så skrives vi mer senere! Jeg forhåndsskriver noen innlegg, for det blir nok ikke så mye tid til blogging i morgen..

  • Annet

Liker

Kommentarer