Hello, Norway!

God morgen fra solfylte Norge? Jeg kom jo hjem i går, så i dag var det tidlig opp for å ta en tur til legen. Jeg fikk antibiotika og noe for hosten, så nå blir jeg forhåpentligvis kvitt både det ene og det andre. Lei av å gå rundt med hes stemme og å få hosteanfall hvert femte minutt! Jeg sover jo så fryktelig dårlig når jeg hoster så fælt om natten, så jeg var latterlig trøtt da jeg sto opp klokken 8 i morges. Tror jeg må ta meg en power nap nå før jeg begynner på dagens gjøremål; fikse så jeg får nytt førerkort før jeg drar tilbake til London (man må søke om det, for egentlig må man ha midlertidig førerbevis i èn måned først) og senere skal jeg endelig til frisøren igjen. Freshe opp fargen litt og stusse tuppene. Jeg tror det er på høy tid at jeg gjør begge deler :-)

Å komme hjem til sol, snø og verdens fineste vofs gjør det virkelig mye bedre og forlate London. Jeg tilbragde kvelden i går på sofaen mens jeg stappet i meg alt som smaker jul, i tillegg til taco som jeg har savnet sinnsykt mye, mens jeg så den ene julefilmen etter den andre. Vi har en engelsk julekanal som heter Truly Christmas, og de viser kun julefilmer! Haha, det er jo helt genialt for juleentusiasten Christina. Kommer ikke til å gjøre annet enn å ligge på sofaen og se på denne kanalen i julen, jeg. Joda (neida).

Pakkekalender har jeg også i år, så i dag fikk jeg dette fine juletreet som jeg skal henge på treet jeg har på rommet mitt. Var det ikke fint? Det er av glass og er dekket med hvitt glitter og sølv i kantene. Superfint? I tillegg fant jeg denne fine colaflasken på butikken i sted, så den måtte jeg jo ha. Julecola! Tenker jeg skal bruke den som pynt, kanskje med en blomst oppi eller noe sånt.

Til slutt vil jeg bare ønske min flotteste Thea gratulerer med 22 årsdagen! Du er god?

Ha en strålende tirsdag, fine mennesker!
Håper dere har minst like fint vintervær som jeg har, og at julestemningen begynner å komme seg nå?

  • Annet

Liker

Kommentarer