Hello, December

God mandag! Jeg hadde en perfekt 1.desember og første søndag i advent i går, så jeg må bare vise dere noen bilder fra dagen min. Dere sier jo at dere vil ha flere hverdagsinnlegg og bilder fra hverdagen min, så da prøver jeg så godt jeg kan med det :-) Håper ikke dere er lei av juleinnlegg heller, for jeg har så vidt startet, haha!

Jeg startet dagen med første luke i julekalenderen, jippiii! Ja, jeg har fremdeles pakkekalender i en alder av 21 år.. Mamma kommer med resten av gavene på tirsdag, frem til jeg skal hjem herfra, så får jeg de siste pakkene i Norge :-) Godt fordelt med andre ord! Har de foreløpig bare hengene på døren min, og nå er det jo bare èn pakke igjen før mamma kommer, så det var litt stusselig å ta bilde av det, haha. Og i dagens luke fikk jeg god jul skilt, wiiii! Håper på å få kjøpt en skjenk / hylle til stuen hvor vi kan sette litt mer pynt. Vi har jo ikke vinduskarmer i dette huset..

Også har jeg One Direction sjokoladekalender! Jeg fant denne på Primark til 1 pund, så da måtte jeg bare kjøpe til meg selv og Thea. Hun ble jo så glad, haha, og jeg kjøper jo alt jeg kommer over som har 1D på seg..

Så til dagens høydepunkt; risengrynsgrøt til middag! Stine sin familie har dette som tradisjon den første søndag i advent, så vi inviterte Julie og Maren på litt julekos, og med julemusikken på full guffe både lagde vi maten og koste oss med den. Med rød saft til, selvfølgelig. Skulle gjerne hatt gløgg da, men ingen av oss tenkte på å ta med dette fra Norge, så det får vi ta til neste år. Også tente vi det første av fire adventslys.

Mmmm, det smakte virkelig! Alt som manglet var en marsipangris dekket med sjokolade, men det har jeg ønsket meg når jeg får besøk på tirsdag, så forhåpentligvis får jeg det da. NÅ er julen i gang for min del, og det er såå koselig! Jeg gleder meg til å pynte mer i huset, men jeg må ut og kjøpe litt diverse, og det har jeg ikke rukket på grunn av eksamen. På torsdag derimot skal jeg ta meg en (nesten) fridag fra lesingen, så da skal jeg få kjøpt mer julepynt og kanskje til og med et juletre. Håper dere har lyst til å se hvordan det blir her, for jeg har veldig lyst til å vise! Hehe.

Hva gjorde du første søndag i advent? Har dere noen tradisjoner? :-)

Liker

Kommentarer