Hattefin

Nå er jeg på vei til flyplassen for å dra tilbake til London! Jeg gleder meg til å se igjen jentene og til å feire nyttår i favorittbyen min ? Jeg tror og håper at morgendagen blir veldig bra. Forresten, til alle dere som stiller spørsmål om nyttårsaften i London; jeg har dessverre ingen restaurantanbefalinger, vi skal lage middag hjemme hos oss. Når det kommer til utesteder skal vi på Project, men jeg vet ikke hva som vanligvis er bra. Jeg kan selvfølgelig dele mine erfaringer med dere når feiringen er over :-) Men jeg tror at de fleste klubber er bra på nyttårsaften, altså!

Også vil jeg vise dere den nye hatten min! Jeg har lett etter den perfekte, svarte hatten lenge, så da jeg fant denne på Bikbok og det i tillegg var -30% på alt svart før jul, måtte jeg bare ha den. Jeg elsker å bruke hatt, og denne blir perfekt til absolutt alt!

Neste gang vi skrives nå blir fra LONDON, iiiih! Ett av nyttårsforsettene mine blir å blogge bedre, så vi begynner allerede nå tenker jeg. Masse Londonblogging står på planen!

Hva syns du om hatten?

  • Annet

Liker

Kommentarer