Hampstead Heath

God morgen!

Gårsdagen brukte vi på å utforske nye steder i London, noe jeg vil gjøre hver lørdag fremover, og denne gangen gikk turen til Hampstead og Hampstead Heath. Tror jeg holder meg til Hampstead Heath i dette innlegget, for det ble så mange bilder at nå er det fare for picture overload! Hampstead Heath er en gigantisk og vakker park i Hampstead. Det er blant annet her scenen i slutten av Notting Hill ble filmet, der hvor hun spiller inn film i en park vet dere? Vi fikk ikke sett akkurat det stedet, men jeg skal tilbake!

Se så vakker høsten i London er! Jeg har ikke ord. På bildet over her falt lyset så fint på trærne at jeg nærmest løp mot denne delen av parken for å ta bilde. Så utrolig fint..

Gårsdagen hadde så vakre høstfarger å by på, ååh..

Mine fine jenter!

Jeg syns gamle benker er så fint. Det er ett eller annet med de som gjør det så idyllisk..

Fint, ikke sant? Vi gikk ikke nærmere dette vannet, men neste gang skal vi utforske enda mer, det er det ingen tvil om. Om sommeren er det visst badeplasser her også, så Hampstead Heath sommeren 2013, her kommer vi!

London. ?

Vi ble så lenge at solen begynte å forsvinne fra himmelen, og da satte vi kursen mot Hampstead sentrum igjen for å spise middag. Vi spiste på en pub som heter King William IV, som var utrolig fint innredet og hadde skikkelig god mat til en helt grei pris!

Selv om jeg ikke akkurat pleier å gå så mye i skog og mark, men det var skikkelig deilig og forfriskende å gå en tur. Neste gang tar jeg riktignok på meg gummistøvler, for det ser ut som bootsene mine har vært en tur i stallen; de er fulle av søle. Og jeg kunne virkelig ønske jeg hadde vofsen min her, for så mange hunder som jeg så i går har jeg ikke sett på hele oppholdet mitt her, altså! Da vi møtte en langhåret dachs trodde jeg at jeg skulle smelte..

Jeg anbefaler alle å gå en tur i Hampstead Heath, det er så utrolig fint og dessuten er parken veldig stor. Jeg er sikker på at vi ikke så en fjerdedel av den engang.. Gleder meg til å utforske parken mer, ta flere fine bilder og nyte fine dager her! Jeg har definitivt fått meg et nytt favorittsted i London, det overgår til og med Camden (tror jeg)..

Hvor? Hampstead.
Hvordan komme seg dit? Ta undergrunnen til Hampstead, parken ligger 5 minutter å gå unna stasjonen.
Pris? Gratis.

Hva syns du om bildene?

- Christina

Liker

Kommentarer