Halloween på etterskudd

God fredag! I går fikk jeg en kommentar av en koselig jente som savner flere hverdagsinnlegg her på bloggen min, med bilder av hva jeg gjør osv. Så selv om det nesten er en uke siden halloween, tenkte jeg at jeg kan vise dere noen bilder fra en av feiringene våre, da vi var hos Ali & Co! Ali hadde et ønske om at alle skulle se døde ut, hehe, og noen av oss gjorde det hvert fall! Som dere sikkert husker var jo jeg dead cheerleader :-)

Sjekk de kule gresskarene Ali har skjært ut! Jeg var jo hos han og hjalp til, men mine to sto et annet sted og jeg glemte å ta bilde av de.

Ser ikke Stine FAB ut?! Hun var vampyr fra 1920-tallet, ish. Jeg syns sminken hennes ble helt amazing!

Thea, som var army girl, og Ali som var skjelett.

De hadde pyntet så kult, med spindelvev på vinduet blant annet!

Ali, skjelett, og Frida som tingeling (haha, jeg elsker det siste bildet).

To av mine fine roomies! Vampyr-Stine og army girl-Henriette.

Meg, Helena som rødhette og Thea.

Meg, Helena, Malin som black swan, Thea og Maiken som dokke.

Gleder meg allerede til halloween til neste år, jeg! Jeg elsker å kle meg ut, så jeg hadde det supergøy i halloweenuken. Elsker at man feirer halloween i seriøst mer enn èn uke her i London, haha! Neste år skal jeg dra på flere enn to feiringer tror jeg, det er jo så gøy. Og de drar den så langt her, noe som gjør det ekstra morsomt :-)

Når det kommer til kommentaren jeg fikk i går om at det har vært litt lite hverdagsinnlegg, så er jeg klar over det. Livet mitt består nå av skole, lesing og å dra ut noen kvelder i uken. Det pleier jeg jo å skrive om i ny og ned, men jeg skjønner at dere vil se litt mer av London også! Så jeg lover å ta med kameraet neste gang jeg skal noe spennende, allerede i morgen faktisk. Men jeg lurer allikevel på hva dere vil lese mer om her på bloggen min? Jeg har eksamen 10.desember, så frem til da blir det nok dessverre litt lite hverdagsblogging fordi jeg ikke gjør stort annet enn å lese, så kom gjerne med ønsker og forslag! Utelivsguide kommer på søndag :-)

Hva vil du lese mer om på bloggen min?

Liker

Kommentarer