Good food, good life

God morgen! Nå er det snart tid for å reise tilbake til London, og med det kommer også matlaging på egenhånd. Her hjemme blir jeg bortskjemt med mammas middag på bordet hver dag, men i London blir det andre boller. Mange av dere har kanskje flyttet hjemmefra og må lage middag alene for første gang? Jeg personlig syns det er koselig å spise middag sammen med noen, så jeg håper at de andre jentene jeg skal bo med også blir med på det. Stine og jeg spiste for det meste sammen, selv om vi ikke alltid spiste det samme. Så i dag vil jeg komme med to tips til dere i forbindelse med matlaging!

Mitt første tips er denne middagsplanleggeren jeg har lagd i Photoshop og printet ut. Her er planen å skrive opp middagene for en uke frem i tid, så kan de andre jentene velge om de vil bli med på det eller eventuelt lage noe annet men med samme tilbehør (feks kylling og ris / fisk og ris). Det er mye mer økonomisk å lage mat til flere mennesker på en gang også, så dette er et supert tips for studenter! Denne kommer jeg til å henge opp på en oppslagstavle som jeg skal lage, så den henger tydelig så alle kan sjekke den hver dag, hihi.

Dersom du ikke er like tålmodig som meg (kan si at dette tok litt tid, haha), kan du fint slenge sammen en kjapp oversikt som du kan henge opp. Du kan også lage en for hånd. Det viktigste er å ha en oversikt som alle i hjemmet kan sjekke utover i uken dersom de lurer på hva middagsplanene er :-)

Tips nummer to fikk jeg av Silje som forresten flytter til London og begynner på skolen min nå! Dette tipset er rett og slett å sette opp en liste over alle middagsrettene du liker. Når du da er matlei (noe jeg ofte er hvert fall), kan du ta en titt på denne listen for å sjekke om du har lyst på noe av dette til middag. Lag gjerne en egen liste for frokost og lunsj også! Matinspirasjon trenger man alltids, og for oss studenter blir kostholdet fort litt ensformig. Jeg har satt opp en liste som jeg definitivt skal ha med til London for å ta en titt på i ny og ned!

Lagre gjerne dette bildet med tipsene, print det ut og heng et sted du ser det :-D Kanskje dette skal henges på oppslagstavlen min også! Dette er i hvert fall mange av favorittrettene mine som det er sannsynlig at jeg klarer å lage selv i London (hehe), selv om jeg sikkert har glemt noe.

Hva syns du om tipsene mine? Kom gjerne med middagstips også!

  • Annet

Liker

Kommentarer