God jul!

Hadde dere en fin feiring i går? Jeg rakk egentlig ikke å oppdatere dere her; dagen min begynte litt senere enn planlagt med julestrømpe, Tre Nøtter Til Askepott og en kjapp dusj før vi fikk gjester til grøt. Vi spiser alltid grøt på formiddagen på julaften, og i år ble det hos oss. Da de gjestene dro slang jeg meg på sofaen med en julefilm, men da sovnet jeg, så da jeg våknet måtte jeg bare begynne å fikse meg før kveldens gjester skulle komme. Jeg rakk å knipse antrekksbilder og noen få bilder av kvelden også, så jeg slenger inn alt det i ett innlegg til dere med litt tekst om julefeiringen min, jeg!

Kveldens antrekk ble en kjole jeg egentlig hadde glemt bort fra Ax Paris, samt sko og smykke fra Zara, og veske fra Mulberry.

Mamma er så flink til å dekke bord! På menyen hos oss står det alltid ribbe med medisterkaker og medisterpølser. Selv skulle jeg gjerne hatt pinnekjøtt, det er jo det beste jeg vet, men de andre er ikke helt enige, hehe. Hva spiser dere på julaften? Til dessert har vi riskrem med kirsebærsaus samt diverse julekaker! Jeg serverte også pepperkakecupcakesene mine.

Så kom NISSEN! Haha, kusinene mine maste om nissen hele kvelden, og selv om de fort skjønte at nissen faktisk var moren deres, var det veldig stas allikevel. Det er visst ikke så nøye om det er den ekte nissen eller ikke..

Kvelden ble avsluttet med åpning av gaver, og her har dere en sneakpeak på en av gavene jeg fikk. iiiih, veldig fornøyd med alle gavene i år! Vil dere ha et eget innlegg med gavene jeg fikk? Det har jo vært litt spørsmål om innkjøp her, men siden jeg har shoppestopp har det jo blitt dårlig med det. Kanskje julegavene mine kan være en god erstatter :-)

Nå i dag er vi hos tante hele dagen i grunn. Til både brunsj, dessert, middag og mer dessert! Utrolig koselig og avslappende å tilbringe hele dagen her hvor vi bare spiser, slapper av, ser på film, spiser litt mer og generelt sett hygger oss veldig. Jeg skal faktisk prøve å få gjort litt skolearbeid siden jeg henger litt (veldig) etter akkurat nå, men det gjør ingenting. Det er jo min egen skyld.. Kanskje jeg får oppdatert dere med dagens antrekk etterhvert også! I mellomtiden håper jeg at dere koser dere veldig. ?

Hadde du en fin feiring i går? Hvor og hvordan feiret du?

  • Annet

Liker

Kommentarer