Glow in the dark

God morgen! Gårsdagen ble ikke helt som jeg hadde planlagt i og med at jeg har blitt enda mer forkjølet og nå omtrent ikke har stemme, så jeg brukte hele dagen på å være på skolen, sove og spise stort sett. Haha føler meg så ubrukelig! Det gjør supervondt å snakke og noen ganger er det så vidt jeg klarer å presse frem det jeg vil si, men nå har jeg kjøpt både nesespray og halspastiller, så da burde dette gå over like fort som det kom. Håper jeg..

På mandag var vi som sagt på Cirque og jeg tok noen bilder som jeg tenkte at jeg kunne vise dere! Hver mandag har Cirque le Soir noe de kaller La Monday, som hver uke har et nytt tema. De har hatt mye forskjellig, som blant annet Pimps and Hoes, Superheroes, Doctors and Nurses, Masquerade og i går var det glow in the dark. Det er alltid gøy på La Monday, for de stiller med så mange kule props som de deler ut tidlig på kvelden. Vi fikk selvlysende maling i ansiktet, glowsticks til å ha rundt hånden og vifter. Alt hvitt, og andre lyse farger såklart, lyste i mørket. Skikkelig kult!

Stine, Petter og Jasmin. Før vi fikk glowing in the dark props riktignok, haha!

Henriette, Thea og meg.

Sååå begynte morroa! Jeg måtte bare ta noen bilder uten blits for å vise hvordan ting faktisk lyste i mørket :D

Haha, på disse bildene visste vi absolutt ikke at klovnen var med bak oss på bildene. Fikk meg en god latter da jeg så gjennom i morges kan du si!

Det var skikkelig gøy der på mandag, og selv om musikken på Cirque ikke alltid er helt min smak, så har jeg det alltid så gøy der. Vi har jo funnet ut at dette er vårt andre hjem, haha? Det er vel den klubben vi har vært mest på begge disse årene og vi ELSKER det der. Føler oss så hjemme! Ekstra gøy er det at de har kvelder med forskjellige temaer, og at det er et nytt tema hver mandag. Alltid like spennende å komme dit og få vite hva som er kveldens tema :) Dessuten skiller de seg ut på alle mulige måter med det spesielle sirkustemaet, showet og alt det ekstra de legger i det hele.

Hva syns du om bildene?

Liker

Kommentarer