Give a girl the right shoes and she can conquer the world

God morgen! Det ble ikke noe ut i går, for Project er stengt denne helgen (?!), så da droppet vi det. Vi kunne jo dratt et annet sted såklart, men vi ville egentlig bare dit. Jaja! I stede ble det filmkveld sammen med Helena hvor vi så High School Musical 1 og 2, og avsluttet med The Parent Trap. Åh, elsker å se sånne gamle filmer :-D Vi har allerede avtalt at vi skal se High School Musical 3 i kveld, for den har jeg aldri sett, men aller først har Thea og jeg en study date for å gjøre ferdig en av oppgavene våre som skal leveres om to uker. Jeg er så stresset over disse oppgavene, studiet har virkelig blitt mye vanskeligere enn i fjor!! Apropos studiet, jeg tenker på å ha en spørsmålsrunde om skolen, London og hva som helst dere måtte lure på siden jeg daglig får spørsmål enten i kommentarfeltet eller på mail. Kanskje det hadde vært greit? Så slipper jeg å svare på det samme flere ganger, og flere kan lese svarene mine :-)

Uansett, jeg vil vise dere mine nyeste sko fra Asos! Jeg fant disse på salg til 23 pund (!!) og de er himmelske på foten. Også så fine da? Jeg brukte de på nyttårsaften, og jeg elsker de allerede. Jeg har fått hektet på strappy sandals, syns det er så fint, og med ankel cuffen blir de litt mer spesielle enn de jeg har fra før av. Anbefaler alle å titte innom salget på Asos, masse fint til en god pris!

Nå er det bare for meg å hive seg rundt og sette i gang her, det skal bli så deilig å krysse av èn ting på den endeløse to do listen!

Ha en super lørdag, fine mennesker?
Hva syns du om de nye skoene mine? Har du gjort noen salgskupp? Tell me :-D

  • Annet

Liker

Kommentarer