Frisk sommerfristelse

Hei hei, og god lillelørdag! Åh, solen skinner og jeg skulle så gjerne ligget ute på en solseng, men jeg har senvakt på jobb i dag og begynner allerede klokken 2. Så jeg har bare tatt igjen litt etterlengtet søvn, jobbet litt med bloggen og nå skal jeg se den nyeste episoden av PLL før jeg skal spise en veldig tidlig middag før jobb. På varme dager som dette er det kanskje lite mat som frister, og derfor vil jeg tipse om en kjempegod og enkel appelsinsmoothie som Natalie har lagt til meg et par ganger. Den er helt perfekt i sommervarmen!

Du trenger: appelsiner, kokosvann, isbiter
Skrell appelsinene og ha oppi en liten skvett kokosvann. Kjør alt i en blender. Hvis du ikke vil ha fruktkjøttet fra appelsinen, så kan du ha det i en juicemaskin i stedet, men da vil du trenge flere appelsiner :-) Server sammen med isbiter slik at den blir iskald og god!

En veldig spennende vri på appelsinsmoothie / appelsinjuice spør du meg! Jeg liker egentlig ikke kokosvann, syns det smaker helt grusomt, men oppi her gjorde det virkelig hele drikken altså. Det satt en litt søtlig smak på smoothien, noe som var utrolig godt. Yum! Anbefales virkelig nå i sommervarmen, eller ellers for en liten energiboost eller som erstatning for noe søtt :-)

I går etter jobb gjorde jeg alt for å ikke sovne (haha), så det ble en tur på Stoff & Stil og Liertoppen. Noe nytt ble med meg hjem, du kan sjekke meg ut på instagram @christinaparrington for å se hva det var! Også fikk jeg vært litt kreativ, både med syprosjektene mine og med noen veldig enkle, men kule, DIY-prosjekter som jeg gleder meg til å dele med dere. Det er altfor lenge siden jeg har hatt sånne innlegg her på bloggen nå, så det er på høy tid! Titt innom i morgen for å se hva jeg har drevet med :-)

Ønsker alle en kjempefin onsdag i solskinnet?

  • Annet

Liker

Kommentarer