Fresh hair

God lillelørdag! Det ble en litt senere oppdatering enn planlagt i dag, fordi jeg måtte dra rett på Vegvesenet da jeg sto opp. Jeg rakk det aldri i går fordi jeg ble litt dårlig av antibiotikakuren jeg går på så jeg sovnet, så da måtte jeg gjøre det i dag. Nytt førerkort er hvert fall på vei hjem til meg, så hurra! Tenkte jeg skulle vise dere resultatet etter gårsdagens frisørbesøk. Jeg har ikke gjort noe med fargen på håret mitt siden mai, så jeg hadde ettervekst herfra til månen selv om det kanskje ikke syntes. Jeg vet at man ikke så det så godt på bilder, men hårfargen min var veldig gul og dessuten mye mørkere under etter jeg var brunette. Så det var deilig å få en jevn og fin blondfarge over hele håret!

Jeg tok mange, mange tynne foliestriper, og jeg er kjempefornøyd! Det ble akkurat som jeg hadde sett for meg. Jeg var faktisk hos en lærling på Nikita, og hun var kjempeflink :-) Jeg fikk også stusset tuppene litt, for det har jeg ikke gjort siden i sommer da jeg klipte av alt det slitte håret mitt i juli. Deilig å få gjort det også, og jeg er glad for at hun ikke trengte å ta så altfor mye! Dere ser kanskje ikke at det er klipt engang? Utrolig deilig å freshe opp både hårfarge og tuppene til jul og nyttår!

Dagens antrekk kommer senere i dag, men nå skal jeg legge meg på sofaen med en julefilm, Made in Chelsea eller noe sånt først!

Hva syns du?

  • Annet

Liker

Kommentarer