Franco Manca

Hei hei!

Da vi var i Brixton på fredag fant vi en liten pizzeria inne på et slags market, hvor maten så utrolig god ut. Derfor bestemte vi oss for å spise lunsj der, og det er jeg skikkelig glad for! Maten var supergod, den kom fort og det var stappfullt der- noe som er forståelig. Pizzaen ble laget på surdeig, så smaken var litt annerledes enn vanlig pizzadeig, men nesten bedre spør du meg.

Sjarmerende lite spisested med sitteplasser på begge sider av veien inne på markedet. På den ene siden (bildet over) var også kjøkkenet, mens på den andre siden var det bare sitteplasser.

Menyen var ikke så altfor stor, men det trenger man jo egentlig ikke. De hadde både vegetarpizzaer og pizzaer med diverse kjøtt på, i tillegg til sidesalater. Mye godt! Vi endte med en pizza med mozarella, tomat, hvitløk og oregano, og en som tydeligvis var dagens spesial eller noe. Den var det mozarella, potet, bacon og ruccola på.

Selv om jeg ikke syns Brixton er det fineste området i London, vil jeg definitivt tilbake hit for å spise pizza (og kanskje gå på stoffbutikkene i samme slengen).. Maten var så utrolig god, spesielt skorpene! Og du kan tydelig se og smake at den er stekt i stenovn, og laget på ordentlig italiensk vis. BIG YUM og big yey for superbillig pizza!

Where? Brixton; 4 Market Row, SW) 8LD London.
How to get there? Nærmeste undergrunn er Brixton (Victoria Line).
Prices? Fra ca 4.50 - 7 pund.

Har du vært her før?

- C

Liker

Kommentarer