First day in Paris

God morgen fra vakre Paris! Først må jeg beklage at det ikke ble noen oppdateringer i går; jeg hadde skrevet et innlegg men tydeligvis ble det ikke publisert selv om jeg tidsstilte det. Derfor kommer det senere i dag. Men først vil jeg vise dere en haug med bilder fra gårsdagen vår i Paris! Vi hadde jo en veldig lang dag fordi vi sto opp halv 4 for å ta toget halv 6. Da vi kom frem fikk vi rommet vårt og gikk egentlig ut med engang. Vi bestemte oss for å ta en turistbuss rundt i Paris, for å slippe å gå så mye i og med at vi hadde reist og vært våkne i mange timer allerede. Utrolig glad for at vi gjorde det; vi fikk sett kjempemye og hadde en super dag! Vi valgte to dagerspass, fordi en dag kostet 31 euro og to dager kostet 36 euro. Så vi skal bruke denne bussen som transportmiddel i dag også. Det anbefales å ta en slik buss, altså!

Jeg er her med de fine jentene jeg bor med; Stine (bildet), Thea og Henriette.

Verdens fineste Tiffany's skal åpne her! Sjekk deokorasjonene oppover bygningen! ÅÅÅH.

Vi tok en sånn buss du sitter på toppen av uten tak, og fikk kongeplassene helt foran. PERFEKT utsikt til det aller meste som var å se på! Heldige med været var vi også; litt grått til tider men deilig temperatur.

Henriette og Thea.

Fine, vakre Eiffeltårnet! I dag skal vi i toppen av dette, og jeg gleder meg skikkelig. Så mange flere bilder av det kommer senere!

Etter en runde og noen timer på bussen, hoppet vi av på Louvre for å knipse noen bilder og selvfølgelig gå inn på museet. Det vi ikke visste, var at det var stengt på tirsdager! Haha, uff, men men. Så vi tar turen i dag eller i morgen i stede.

Notre Dame.

Siden Louvre var stengt, dro vi heller til Champs Elysees for å shoppe litt. Men med en halvveis sliten gjeng ble det ikke så veldig mye shopping, selv om det ble en del titting. Jeg har kjøpt et par ting bare, viser dere senere! Kanskje det blir litt mer i dag eller i morgen:)

Jeg har MANGE flere bilder, men dette får holde for denne gangen. Det kommer hvert fall mange flere oppdateringer fra Paris, så jeg håper dere liker det selv om de blir hengende en dag etter. I kveld kommer også gårsdagens antrekk, samt innlegget som skulle blitt publisert i går!

Au revoir! ?

  • Annet

Liker

Kommentarer