Fire nye

Denne sommeren har jeg vært utrolig flink til å spare penger og kjøpe minimalt med ting; jeg tror faktisk jeg kan telle på èn hånd hvor mye jeg har shoppet i sommer. Derfor har jeg unnet meg noen fine ting til høsten, for nå vet jeg endelig hvordan det kommende året ser ut sånn pengemessig :-) Dessuten syns jeg at jeg fortjener det, etter all jobbingen i sommer og hvor flink jeg har vært til å spare! Jeg venter enda på en pakke fra Sheinside og en fra Nelly, så jeg viser dere de tingene når de kommer, forhåpentligvis i løpet av uken. Litt høstnytt må man jo ha i skapet, eller hva?

Flanellskjorte fra Gina Tricot- et must i garderoben i høst! Denne er så utrolig deilig, så den blir perfekt utover høsten. Fargene er litt mørkere i virkeligheten, det er bare redigeringen min som gjør de litt klarere og lysere ;-)

Laaaang cardigan fra Vila. Denne rekker meg til midt på leggen, and I love it! Egentlig har jeg sett en på Cubus som jeg likte hakket bedre, men den kostet det dobbelte, så fordi jeg fremdeles prøver å spare mest mulig valgte jeg det billigste alternativet. Den er fortsatt veldig fin og veldig god, da.

Bluse fra Primark. Vanskelig å se hvilken farge jeg liker i høst? Hehe. Denne fikk jeg av Silje S i går, for hun hadde litt klær hun ville bli kvitt før hun flytter. Jeg elsker at denne egentlig ser ut som en fin silkepysj. Dessuten er kombinasjonen av svart og burgunder helt nydelig. Denne er også mye mørkere i virkeligheten.

Sko fra Asos. Ææææh, jeg elsker disse skoene! Jeg fikk de av Silje S, de også, og de er så kule. Nå kan du angre på at du ga de bort Silje, moahahah. Neida, men jeg tror disse kommer til å bli mye brukt. Utrolig kule :-)

Hva syns du om mine nye tilskudd i høstgarderoben? Har du handlet noe nytt til høsten?

  • Annet

Liker

Kommentarer