Fine oktober

Oktober har vært en av de beste månedene på lenge, så jeg fikk faktisk lyst til å lage et lite mimreinnlegg med bilder fra måneden! Jeg flyttet jo tilbake til London i slutten av september, så denne måneden har jeg fått gjort mange fine Londonting igjen. Jeg kan ikke tro alt jeg har gjort på bare èn måned engang! Tiden går så fort, men samtidig ikke. Rart det der..

Jeg begynte måneden i Paris sammen med mine fine roomies Henriette, Stine og Thea! Vi tok toget fra Kings Cross her i London og hadde tre nesten hele dager i flotte Paris. En superfin by som jeg absolutt fikk et nytt inntrykk av etter denne turen! Jeg har vært der to ganger tidligere (pluss denne gangen), men egentlig aldri likt byen noe særlig før nå. PARIS ?

Tilbake i London kom pappa på besøk og vi spiste middag på Jamie's Italian i Covent Garden. So yummy!

Jeg kjøpte min nye favorittkåpe fra Burberry, som jeg faktisk har brukt så og si hver dag siden den ble min. Et godt kjøp, med andre ord! Dette var før shoppestoppen, som jeg forresten fortsetter med i november.

Thea og jeg var på Borough Market og ble fristet av all den gode maten..

Før vi tuslet bort og så på vakre Tower Bridge.

En regnfull søndag dro Thea, Malin og jeg til vakre Kyoto Garden i Holland Park for å ta noen bilder. De ble ikke så veldig bra på grunn av regnet, men det var utrolig fint der!

Fine June, Julia og Glenn var en tur i London, så da tok vi de med på The Breakfast Club for deilig frokost/lunsj!

Vi tok de også med på utestedet Boujis som jeg skal skrive innlegg om senere!

Andre nye klubber vi har testet ut denne måneden er Kitsch og Project.

Silje og jeg var i Brick Lane en dag, og da kom jeg over vintagebutikken Blitz! Anbefales!

Måneden ble avsluttet som død cheerleader på halloweenevent på Project.

FOR en måned oktober har vært! Jeg har hatt det så utrolig gøy, og jeg håper at november blir minst like bra. Starter allerede i dag med å feire Majda på Cirque du Soir, så det håper jeg at blir gøy :-D Vi har vært flinke til å ha det morsomt denne måneden, og det må vi fortsette med, men jeg vil også bli flinkere til å kose oss hjemme med god middag sammen. Og kanskje vil jeg utforske noen nye ting i London? En ting er sikkert, og det er at jeg gleder meg til å få med meg julelystenningen i både Regent Street og Oxford Street i november!

Hva har det beste med din oktobermåned vært?

Liker

Kommentarer