Feels like Christmas Eve!

Goood søndag! Som sagt har jeg fått sinnsykt mye pakker både i posten og fra USA denne uken, og på torsdag var det rene julaften her hjemme. Woho, for en glede det var å komme hjem fra kveldsvakt da :-D Så nå tenkte jeg at jeg skal vise dere alt det fine jeg har kjøpt meg! Noe er som sagt fra USA da brodern og kjæresten har vært der i tre uker og var så snille og tok med litt ting hjem for meg. Resten har jeg bare bestilt her hjemme!

- woopsi, I have done some shopping.. again -

Masse bher og bikinier fra Victoria's Secret! Gleder meg sånn til å bruke disse bikiniene på Rhodos, og forhåpentligvis her hjemme i Norge før den tid også :-) Disse bhene er de beste i hele verden, i modellen Dream Angels. Anbefales altså!

iPhonedeksel og almanakk / planlegger fra Victoria's Secret / PINK.

En liten pakke fra Nelly.. Magetopp HER, sandaler HER og solbriller fra LeSpecs HER. Toppen er allerede satt ned med 25%, og når du handler for over 800 kr får du nå også 15% i rabatt med koden SUMMERFIX i kassen :-) Husk at Nelly også har fri fakt! (annonselenker)

Syns disse solbrillene er såå fine på. Jeg har mine i brune!

Disse skoene er så fine på foten! Ganske gode å gå i også, som er et must for meg :-) Disse kommer til å bli brukt mye. En veldig god erstatning til Alexander Wang Antonia, som er veldig like. Jeg holdt på å kjøpe de på salg i svarte, men det ble budsjettvarianten i stede!

Og så til det største kjøpet her.. Alexander Wang Lovisa. Disse bestilte jeg for en god stund siden nå og jeg fikk de på salg fra USA. KUPP, de er sååå fine :-D Nå tror jeg at jeg har kjøpt omtrent alt fra AW I denne fargen, haha. For ja, de er i samme farge som de to andre AW veskene mine; gummy :-) De ser litt store ut bak, men jeg kunne ikke hatt noen mindre altså. Disse er så gode å gå i, det kjenner jeg allerede, og det gjør meg lykkelig! De skal få bli brukt mye i Londons gater, de ?

- my latest buys -

NÅ er det fullstending shoppestopp og sparing resten av sommeren. Jeg skal jo tross alt har litt å leve av i London i løpet av året som kommer også :-) Men jeg har jo vært flink til å jobbe, så jeg syns det er greit. Spesielt når det er ting fra USA, der er jo alt mye billigere og det er ikke ofte man har muligheten til å bestille ting derfra uten å måtte momse det inn. Jeg er hvert fall superfornøyd med alt det nye i skapet mitt, og jeg gleder meg sånn til å bruke alt!

Hva syns du om de nye innkjøpene mine? Har du noen favoritter?

  • Skrevet i : Annet

Liker