Favourites of September / October

Nå er det lenge siden jeg har samlet alle antrekkene mine i èn post! Og siden jeg fremdeles ligger under dynen og ikke har noen som helst planer om å stå opp med det første, passer det perfekt å gjøre i dag. Klubben vi skulle på i går hadde et private event, noe vi ikke var klar over, så det var ingen som kom inn der i går. Utrolig kjedelig, og siden vi allerede var fikset og klare for fest, dro vi på Claddagh og klarte å ha det supergøy allikevel. Dagen i dag er derfor veldig slapp, selv om formen er overraskende bra. Men det er alltid deilig å ta det med ro dagen derpå!

1, 2, 3, 4

5, 6, 7, 8

9

10, 11, 12, 13

14, 15, 16, 17.

Denne posten ble det mange antrekk i; både fra slutten av september og begynnelsen av oktober. Mange favoritter også, om jeg kan få si det! Så denne gangen syns jeg det er vanskelig å si hvilke som er mine absolutte favoritter, men jeg liker veldig godt 3, 9, 15 og 16.
Nå blir det avslapping med The Client List (jeg har hele sesong 2 foran meg, iiiik!) og i kveld kommer det video fra Paris. Håper dere gleder dere til den :-D Jeg syns det er kjempegøy å sette sammen en video, og enda morsommere å ha å se tilbake på senere. Et mål for året er å bli flinkere til å filme litt her og der, men det har jeg vært ganske dårlig på i det siste.. Jaja!

Hvilket antrekk liker du best?

  • Annet

Liker

Kommentarer